Wie zijn wij?

Gym-form.nl is een online activiteit van het internationaal opererende Best-Direct en Best Direct International Benelux; wereldwijd één van de grootste aanbieders van producten die bekend zijn van TV.

Onze producten zijn verkrijgbaar in meer dan 40.000 Europese winkels en nu ook online in Nederland en België. Best Direct biedt sinds 1992 een uitgebreid scala aan innovatieve en ‘probleemoplossende’ teleshopping artikelen, welke vaak ‘Bekend van TV’ zijn. De artikelen van Best Direct zijn te zien op Nederlandse teleshopping TV zenders zoals Tel Sell op RTL4, Net5, RTL5, SBS6 en SBS9. En is met haar TV webshop ook online jouw vertrouwde partner voor al jouw fitness producten en accessoires.

Onze producten worden geleverd vanuit onze voorraad in Nederland en voldoen uiteraard aan alle eisen die binnen de EU gesteld worden aan veilige producten. Onze certificering is dik in orde!

Wij zijn van mening dat een gezonde leefstijl en een daarbijhorend gezond en fit lichaam belangrijk zijn voor een compleet welzijn, zowel fysiek als mentaal. Bewegen heeft vele positieve gezondheidseffecten, echter in deze tijden kan het soms lastig zijn om voldoende dagelijkse beweging te krijgen, vooral als je hele dagen thuis zit. Wij helpen jou daarom graag om al je workouts; cardio- , kracht- of middels passieve trainingen efficiënter te maken met snellere resultaten, gemakkelijk vanuit je huis. En om zo al jouw fitness-doelen te behalen!

We bieden verschillende soorten producten aan, speciaal ontworpen voor diverse wellness- en fitnessdoeleinden. Van EMS – elektro spier-stimulerende producten tot trilplaten en alles-in-1 fitness-apparaten, te gebruiken voor zowel actieve als passieve training.

Gymform-fitness producten maken het mogelijk om weer snel in vorm te komen, je conditie te verbeteren of op peil te houden en een strakker lichaam te krijgen. Geschikt voor alle fitnessniveau ´s en leeftijden om gemakkelijk vanuit huis efficiënt te trainen.

Gymform biedt vaak scherp geprijsde dagaanbiedingen aan. Om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en acties, schrijf je je dan nu in voor onze nieuwsbrief.